ANKARA / ÇANKAYA - Kurtuluş Şehit Albay Şentürk Aydınyer İlkokulu

üYE  : Hatice YİĞİT

DENETLEME ÜYESİ : Fatma KILIÇARSLAN KALKAN

SAYIN VELİLERİMİZ;

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı Ders programımız ilişikte sunulmuştur. Buna göre Öğrenci ders zili 09:00 da başlayacaktır. 14:30 da sona erecektir.

Öğrencilerimizin ve okul güvenliği göz önünde bulundurulduğundan öğrenci giriş ve çıkışları uğurlu sokak yönünde olup, kapı 08:30 da açılacaktır.

Cemal Gürsel caddesi yönündeki kapı personel ve ziyaretçiler, Kıbrıs caddesi yönündeki kapı Servis ve personel ve diğer araçlar giriş ve çıkış için kullanılacaktır.

Tüm velilerimizin bu konuda gerekli hassasiyet göstereceklerini ümit eder, saygılar sunarım.

Yaşatürk AYDIN

Okul Müdürü