ANKARA / ÇANKAYA - Kurtuluş Şehit Albay Şentürk Aydınyer İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yılı  okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Tören Başata Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Tüm Şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal marşımızın söylenmesi ile başlandı. Günün anlam ve önemine binayen okul müdürü Yaşatürk AYDIN tarafından konuşma yapıldı. Ardından sınıflarımızın hazırlamış oldukları rontlar, şiirler, Halk oyunları ile törenimiz sona erdi. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletip, minnet ve şükran duygularımızı sunarız.

Mrt

Çanakkale Zaferimiznin 109. yılı münasebetiyle okulumuzda Çanakakkale ve tüm şehitlerimizi anma töreni düzenledik. Program saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın söylenmesi ile başladı. Günün anlam ve önemini blirten konuşmayı müdür yardımcımız Samed USUL tarfından yapıldı. Ardından öğrencilerimiz tarafından  Günün anlam ve önemini belirten şiirler, orotoryo ve Çankkale türküsü söylendikten sonra programımız sona erdi. Bizde Başta  cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal AATATÜRK olmak üzere tüm Şehitlerimize ALLAH'tan Rahmet diler, şükran ve minnet duygularımızı sunarız. Ruhları ŞAD olsun.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın kabülü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma töreni saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından şiirler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve orotorya etkinliği yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Ock

OKULUMUZ ADINA E TWENNİNG PROJELERİ KAPSAMINDA ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİMİZ FATMA KORKMAZ VE SINIF ÖĞRETMENİ YAĞMUR ATEŞ'İN BİRLİKTE YÜRÜTTÜKLERİ "OYON İÇİNDE OYUN" "GAME İN GAME" PROJELERİ İLE ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ ALARAK TAÇLANDIRDILAR. KENDİLERİNE BU EMEKLERİ İÇİN  TEŞEKKÜR EDİYOR BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUZ.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı karneler öğretmenlerimiz tarafından dağıtılarak sona erdi. Karneler verilirken öğrencilerimizzin heyacanı ve mutluluğu kayda değerdi. Okul Müdürümüzün kısa bir konuşmasından sonra İstiklal Marşımız okunarak birinci dönem tatiline öğrenci ve öğretmenlerimizi uğurladı. Biz de emeği geçen okul idarecileri,  öğretmen, veli , yardımcı  personelimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma KORKMAZ ve Yağmur ATEŞ’ in aktif olarak yer aldığı Geri Dönüştürülebilir Eğlence (Recyclable Fun) projesi ile özel gereksinimli öğrencilerimizin geri dönüştürülebilir malzemeleri önce tanımalarını, günlük ve okul hayatlarında kullanabilecekleri eşyalar tasarlayıp oluşturmalarını, tasarımları ile eğlenerek kalıcı öğrenmeler gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. Sosyal, duygusal ve bilişsel gelişim için proje tabanlı iş birlikçi yaklaşımlar ile öğrenci ve velilerimizin farkındalıklarının artırılmasını ve dünyamızın iyi oluşuna katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

Kas

10  Kasım Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü münasabetiyle Anma Töreni okulumuzda yapıldı. Tören başta cumhuriyetimizin kurucusu  Ulu Önder  M.Kemal Atatürk ve Tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından istiklal Marşımızın söylenmesi ile başlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı olul müdürümüz Yaşatürk AYDIN tarafından yapıldı. Ardından öğrencilerimizin hazırladığı şiirler ve gösterilerden sonra sona erdi. Bizde emegi geçen öğrenci, öğretmen   ve  velilerimize teşekkür eder, Başta ulu önder ATATÜRK ve tüm şehitlerimize Rahmet ve Gazilerimize Şükran ve minnetlerimizi sunarız.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Tören Başta Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve Tüm Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul Müdürümüz Yaşatürk AYDIN Tarafından yapıldı. Ardından 3. Sınıflarımız ve diğer sınıflarımızın hazırladığı şiirler, Rontlar ve gösteriler ile büyük bir coşku ve heyacan için kutlandı. Törende emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve ve velilerimize teşekkür eder, bu cumhuriyeti bize armagan eden Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitlerimize Rahmet ve Gazilerimize Şükranlarımızı sunarız.

Ekm

4. sınıflarımız MTA Müzesi gezisi YAPARAK BİLİMSEL VE AKADEMİK gözlemlerini artırarak hoşça bir vakit geçirdiler. Başta Öğretmenleri Suat YILdız Bey olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

27 Eylül - 07 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlanacak Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerini Çerçevesinde okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlama programı yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı İlköğretim Haftası etkinliği okulumuzda büyük bir çoşku ile kutlandı.Tören Başta Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk ve Tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından istiklal Marşımızın söylenmesi ile başlandı. Ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler ve şarkılar eşliğinde tören sona erdi Emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Eyl

2023-2024  Eğitim ve Öğretim yılı öğretmenler Kurul Toplantısı Okulumuzda yapıldı.Yeni  Eğitim ve öğretim yılının Tüm öğretmenlere, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.